ANTALYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 YKS SINAVI

2022 YKS SINAVI

        

          Geleceğimizin Umudu Sevgili Gençler,

          Uzun soluklu bir çalışma sürecinin ardından hedeflerinize ve hayallerinize giden yolda önemli bir dönemece geldiniz. Süreç boyunca elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı, elinizden gelen gayreti gösterdiğinizi biliyoruz. Ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği salgın döneminde evlerinizde ekran başında devam ettiğiniz eğitiminizde irade ve kararlılıkla yolunuza devam ettiniz. Bilmediğiniz bir süreci çok iyi yönettiniz. Artık karşılığını alma, üniversite eğitimiyle büyük bir adım daha büyüme vaktiniz geldi. Bilgileriniz, birikimleriniz ve heyecanınızla yolunuz açık olsun.

          Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hafta sonu yapılacak olan TYT, AYT ve Yabancı Dil Testleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sizin rahat etmeniz, sınava odaklanmanız için okullarımızı, sınıflarımızı düzenledik. Halkımızın da özenli yaklaşımıyla topyekun hazırız. Sizler de kurallar çerçevesinde hazırlıklarınızı tamamlamaya özen gösterin. Aklınıza bilgileri, cebinize hedeflerinizi alıp gelin. Sınavda başarılı olacağınıza yürekten inanın. Çünkü biz, sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Başarı yolunda en büyük gücün kendinize duyduğunuz ve duyacağınız güvenden geleceğini de unutmayın. Sonuç ne olursa olsun bizler, sizinle gurur duyuyoruz. Yeter ki önce sağlıklı ve mutlu olun. Ama şunu da unutmayın, hayatta verilen hiçbir emek zayi olmaz; çalışmalarınızın karşılığını muhakkak alacaksınız. Kazanmakla yetinmeyin. Daima okuyarak, yenilenerek ve kendinizi keşfederek gelişmeye devam edin. Hayattan korkmayın, bırakın o sizden korksun. Durup dinlenin ama geri adım atmayın. Şükredin ama pes etmeyin. Kaleminizin doğru şıkları işaretlediği, başarılı bir sınav diliyorum.

          Bu duygu ve düşüncelerle emek veren, görev alan tüm öğretmenlerime; eğitim yolculuğumuzda eşlik eden kıymetli velilerimize ve ekibime canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu büyük ailenin yetiştirdiği evlatlarımızı hayallerine uğurlamanın gururuyla, saygılar sunuyorum.

 

                                                                                                                                    

Soğuksu Mah. Hamidiye Cad. No59 07030 Muratpaşa / Antalya - 0 (242) 238 60 00 0 (242) 238 38 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.